Hoe het begon

JasjeDasje is begin 2014 gestart door drie studenten die een oplossing zochten voor een frustrerend probleem wat zich frequent voordeed bij medestudenten. Na een aantal mooie avonden is je jasje, aangetast door bier en borrels, en eigenlijk niet meer fatsoenlijk te dragen. Vroeger moest men kiezen tussen de overpriced (€ 60,- of duurder) jasjes van de grote warenhuizen of de 2e hands gedrochten van de kringloop. Nu is er JasjeDasje.

 

Missie en visie

JasjeDasje is voor studenten, door studenten maar natuurlijk ook voor bedrijven, partijen, bruiloften, carnaval- en sportverenigingen en anderen. JasjeDasje streeft naar het aanbieden van kwalitatief uitstekende producten tegen studentenprijzen. We zijn er voor de studenten die in jasjes borrelen, voor daarnaast; voor presentaties, commissies en partijen. We produceren op maat gemaakte dassen, strikken, bretels, pochetten en veel meer voor iedereen en voor elke gelegenheid, speciaal voor u.

Bruis van Vlijmen

Student werktuigbouwkunde

Hidde van Kleij

Student Werktuigbouwkunde

Koen van Vlijmen

Student lucht- en ruimtevaart techniek

Onze weverij

De weverij waar wij onze producten laten maken bevindt zich in China, in de Hebei provincie om precies te zijn. Deze weverij is opgezet door de baas en eigenaar: Frank (Engelse naam). Frank is zelf in deze provincie geboren en sinds zijn jeugd heeft hij een kleine werkplaats laten groeien tot een organisatie met meerdere locaties, waaronder ééntje in Shenzhen. Wij zochten hem op in zijn kantoor en spraken met hem over de producten en onze samenwerking.