Hoe het begon

JasjeDasje is begin 2014 gestart door drie studenten die een oplossing zochten voor een frustrerend probleem wat zich frequent voordeed bij medestudenten: Na een aantal mooie avonden is je jasje, aangetast door bier en maaginhoud, onherkenbaar verminkt en niet meer te dragen. Vroeger moest men kiezen tussen de overpriced (€ 60,- of duurder) jasjes van de grote warenhuizen of de 2e hands gedrochten van de kringloop. Nu is er JasjeDasje.

 

Missie en Visie

JasjeDasje is voor studenten, door studenten. Daarom streeft JasjeDasje naar het aanbieden van kwalitatief uitstekende producten tegen studentenprijzen. We zijn er voor de studenten die in de jasjes borrelen, maar ook voor men die zich met commissies, clubs of op de studie in een jasje steekt. Tegenwoordig voorzien we studenten ook in hun vraag naar dassen, strikken en bretels die speciaal voor u op maat worden gemaakt.

Bruis van Vlijmen

Student werktuigbouwkunde

Hidde van Kleij

Student Werktuigbouwkunde

Koen van Vlijmen

Student lucht- en ruimtevaart techniek

Onze weverij

De weverij waar wij onze producten laten maken bevindt zich in China, in de Hebei provincie om precies te zijn. Deze weverij is opgezet door de baas en eigenaar: Frank (Engelse naam). Frank is zelf in deze provincie geboren en sinds zijn jeugd heeft hij een kleine werkplaats laten groeien tot een organisatie met meerdere locaties, waaronder ééntje in Shenzhen. Wij zochten hem op in zijn kantoor en spraken met hem over de producten en onze samenwerking.