Dassen

Ben je met je jaarclub, vereniging of commissie op zoek naar een das om je van de rest te onderscheiden? Laat dan dassen maken met patroon en kleuren naar keuze. Ook is het mogelijk een logo of tekst toe te voegen. Wij kunnen jullie kosteloos voorzien van een passend en uniek ontwerp. Vanaf 15 stuks kun je bij ons terecht.

Vlinderdassen

Wij kunnen zowel zelf-strik als voorgestrikte vlinderdassen leveren. Deze kunnen worden voorzien van kleuren en patronen naar keuze. Logo’s behoren ook tot de mogelijkheden. Vanaf 15 stuks kan je bij ons terecht.

Bretels

Onze bretels zijn volledig customizable, van het patroon tot aan de soort clip-bands. Neem een kijkje bij onze portfolio voor een aantal voorbeelden. Vanaf 20 stuks kan je bij ons terecht. Wanneer er setjes van strikken, bretels en dassen in combinatie worden gemaakt (met dezelfde stof), in dat geval is 15 het minimum aantal setjes dat afgenomen dient te worden.

Chokers, sjaals en pochetten

Ook hiervoor kun je bij JasjeDasje terecht. Alle ontwerpen en patronen zijn volledig customizable. Lever je eigen ontwerp aan, of werk samen met ons voor een perfect passend design. Sjaals zijn 88×88 cm en pochetten 30×30 cm. De minimale afname is 15 stuks per productsoort.

Club-pakketten

(vanaf 15 personen)

Prijzen zijn exclusief btw

Offerte aanvragen

Naam

E-mail

Telefoon

Straatnaam

Huisnummer

Postcode en Stad

Welk product wilt u bestellen?
Basis PakketPro-PakketPremium-pakket

DassenVlinderdassenBretelsChokers

Eventueel ontwerp (Max. 5 MB)


Datum of deadline? Ja of nee?

Aanvullende informatie

Hoe ken je JasjeDasje?

Anders:

Prijzen

Wat kosten custom producten?
De prijzen van de producten zijn afhankelijk van de grootte van de afname. We bieden staffelprijzen per tientallen en rekenen géén kosten voor opstart, service, ontwerp en weefkaart.

Ter indicatie (excl. btw):

Dassen 15/20/100 stuks: €15,35 / €13,45 / €6,85 per stuk

Strikken 15/20/100 stuks: €12,95 / €10,95 / €6,95 per stuk

Bretels 15/20/100 stuks: €18,95 / €16,45 / €11,45 per stuk

Chokers 15/20/50 stuks: €16,75 / €14,85 / €10,35 per stuk

Sjaals 15/20/50 stuks: €16,75 / €14,85 / €10,35 per stuk

Pochetten 15/20/30 stuks: €9,95 / €8,95 / €8,55 per stuk

BESPAAR MET KORTING voor elke combinatie van das + strik + bretels!

Kan ik kiezen uit verschillende stoffen?

Ja, we bieden een tweetal opties voor al onze stoffen. Type 2 is standaard.

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd voor custom producten?

De levertijd van custom dassen is 5-6 weken productietijd + 1 week verzending. Dit is een indicatie.

Wil je jouw dassen eerder ontvangen, of heb je een harde deadline, bijvoorbeeld een gala waar je strikken voor wil hebben? Vraag ons naar de mogelijkheden van een spoedorder. De bijkomende kosten voor spoedorders moeten altijd specifiek worden berekend en zijn afhankelijk van tijd, afname en drukte in de weverij. Leveringen zijn mogelijk vanaf 2 weken.

Hanteren jullie een minimale afname?

Voor strikken en dassen; kun je al vanaf 15 stuks bij ons terecht.

Voor bretels kun je vanaf 20 stuks bij ons terecht. Wanneer er setjes van strikken, bretels en dassen in combinatie worden gemaakt (met dezelfde stof kunnen we ook bretels vanaf 15 stuks produceren.

Ik heb een bestaande das. Kan ik deze laten namaken?

Jazeker, dat is goed mogelijk! We hebben veel ervaring met het namaken van bestaande ontwerpen. Het is ook mogelijk om een das op te sturen zodat we deze van dichtbij kunnen bekijken.

Heb je het originele logo niet meer? Vraag naar de mogelijkheden!

Ik heb geen ontwerp. Wat nu?!

Onze ontwerpers helpen u graag om een aantal designs op basis van uw wensen samen te stellen! Dit is volledig kosteloos. Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen.