Welkom Eerstejaars van Dizkartes

 

Tijd om jullie dassen te maken!

Op 23 maart worden jullie clubs geïnaugureerd. Daar hoort natuurlijk een gepersonaliseerde club das bij!

Ook voor de damesclubs zijn er gepersonaliseerde producten zoals chokers, plokjes, strikken of shawls. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Jullie vereniging heeft geregeld dat wij, van JasjeDasje, een speciaal jaarclub-traject gaan opzetten waarbij wij samen met jullie club dassen/strikken/bretels gaan ontwerpen en laten maken. Daar bovenop heeft jullie bestuur ook nog eens 10% korting voor de eerstejaars clubs bedongen.

Maak een afspraak met onze designer. Hierbij kunnen jullie in een video-call sessie van ongeveer 45 – 60 minuten een ontwerp maken, waarbij de designer live ontwerpen maakt op basis van jullie input.

Het plan van aanpak:

  • Bedenk samen met je club hoe de dassen er ongeveer uit moeten zien – logo, kleur, patroon. Klik op portfolio voor inspiratie.
  • Tijdens de video-call, tekenen jullie samen met de designer live de ontwerpen.
  • Ook na de meeting kunnen nog eventuele aanpassingen worden gedaan aan het ontwerp.
  • Er wordt een vrijblijvende offerte opgesteld met daarin aangegeven hoeveel dassen/strikken/bretels jullie willen krijgen. (Zie hieronder de standaard prijslijsten en een voorbeeld offerte.)
  • Als jullie het binnen de club eens zijn met het ontwerp en de offerte, kunnen jullie via een link de order accorderen.
  • Er wordt een proefstof gemaakt, deze wordt virtueel met jullie gedeeld. Bij akkoord, gaat de order in productie en krijgen jullie 5-6 weken later een doos met jullie eigen club-dassen toegestuurd!

Voor vragen mail naar info@jasjedasje.nl of neem contact op met Maurice Kuipers van het Bestuur.